Praemio CX Titanium
Sidero CX staal
Beide Guru Cycles Cyclocrossers zijn voorzien van schijfremmen, om je ook in de zwaarste cyclocross situaties snel en veilig tot stilstand te kunnen brengen indien gewenst.
Allebei worden ze standaard geleverd in een volledig zelf te bepalen geometrie, waarbij zelfs keuze is uit de buisdiameter welke gebruikt zal worden, om een cyclocrosser te bouwen die precies aan je verwachtingen gaat voldoen.

De oersterke Praemio CX is een op en top super reagerende titanium cyclocrosser. Met ruime speling tussen de banden en het frame, zal er een minimale hoeveelheid modder zichzelf opbouwen rondom het bracket.
De Sidero CX is een betrouwbare stalen cyclocrosser van Columbus Spirit Niobium stalen buizen met een zeer hoge sterkte, die doet wat je er van mag verwachten tijdens je cyclocross seizoen.

Vanwege de varierende wensen van de cyclocrossers is er geen standaard afmontage geselecteerd. Deze kan ook volledig worden samengesteld door ons naar uw specifieke wensen.
Prijzen voor de Praemio CX en de Sidero CX framesets bedragen respectievelijk 3399 en 2399 Euro*
Voor een volledig afgebouwde cyclocrosser kunt u uw wensen doorgeven en wij bouwen deze geheel voor u op tegen een scherpe prijs.* Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van koerswisselingen. Bepaalde kleurschema's kunnen een meerprijs hebben, evenals bepaalde kleurkeuzes.